19megi99 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na tym forum więc przepraszam za wszelkie moje błędy. :) Mam problem... a mianowicie nie znam kodu ani nazwy koloru nadwozia w mojej Megance. Mam do usunięcia pare nieprzyjemnych "bąbli" na tylnym nadkolu i chciałbym już wcześniej zakupić lakier w odpowiednim kolorze. Moja Meganka jest z roku 1999 i jest po liftingu . Zdjęcie meganki poniżej. Za wszelką pomoc dziękuję. Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Szukana fraza kolor nadwozia zwróciła następującą liczbę wyników: 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19megi99 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 No to jeśli aż tyle wyników tego koloru to chociaż powiedzcie mi drodzy forumowicze gdzie na tabliczce to jest napisane to wam powiem jaki numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19megi99 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 nie wiem czy to jest ten więc daję fotką : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 czytaj ze zrozumieniem MV931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19megi99 Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Wielkie dzięki kolego. Sorry ale jest to mój pierwszy samochód i jestem jego posiadaczem od dwóch dni i jestem "podekscytowany" tym że jest mój . Dobrze wiem że mieliście podobnie jak ja. A jeśli mogę zapytać to jak oryginalnie nazywa się ten kolor? Jeszcze raz wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Pewnie srebrny metalik :) Dodano: 01 lip 2012 - 19:38 Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w mieście są takie mieszalnie lakierów które nie bardzo interesują się kodem lakieru. Dorabiają kolor i koleś wychodzi kilka razy do auta i porównuje kolor auta z kolorem na próbce. ZJak już jest ok to wbija tą farbę do puszki i masz spraya. Zawsze wychodzi dobrze. A nawet jak będzie potrzebny kod lakieru to w takiej mieszalni lakierów sobie zobaczą sprawdzą jaki masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi