Tula Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam, szykuję się do zakupu mojej wymarzonej Megi. Znalazłam na allegro istne cudo: http://otomoto.pl/renault-megane-skora-solar-dach-navi-piekny-C24366796.html ,nie mam jednak doświadczenia z megankami, do tej pory jeździłam polówką i nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Proszę o pomoc w temacie, chciałabym kupić to autko w tym tygodniu dlatego jeszcze raz proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Kierownica jest za mocno wytarta jak na ten przebieg, raczej jest o wiele większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 To jest kiera obciągnięta skórką :) tak będzie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 zdjęcia zrobione tak żeby nic nie było widać i ten kolor, jedynie co zauważyłem to brak plastikowej osłony na zbiorniczku wyrównawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mam wyższy przebieg i kierownica wygląda o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metys79 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Siedzenie kierowcy też nie wygląda na ten przebieg. Chyba że jeździł nim ktoś koło 100kg .Przebieg mało realny to diesel. Jeżeli realny i gość Ci to udokumentuje to drugie pytanie czy było to parę km do pracy i z powrotem przez cały żywot bo jak tak to żaden miód dla takiego silnika i wolałbym z przelotem 200000 jeżdżony w trasie. Zwróć uwagę na pedał sprzęgła . Wytarty na maxa. Zewnątrz wygłaskany i to ma zwabić klienta. Wrzuć na luz i podjedz na chłodno do tego autka. Nie wiem też czy nie powinno być naklejek na pasie przednim to już niech właściciele megi II niech się wypowiedzą Edytowane 3 Lipca 2012 przez Metys79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 kierownica tak może wyglądać, z fotelem to też różnie bywa, ale obscylował na przebieg w granicach 160-180 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W Megane II PH I naklejki są na pokrywie akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 powiem tak - nie ma wała żeby megi z 2003 roku miała 108 tys przebiegu. No sorry, ale w opowieści o dziadkach jeżdżących do kościoła nie wierze. Moja jest z września 2002 i mam 210 tys przelatane. Więc praktycznie połowę więcej. A auto jest użytkowane normalnie tzn wakacje, jazda po mieście, zakupy, czasem wyjazd na trase. Rocznie wychodzi 18-20 tys spokojnie. Nie wierzę, że ktoś kupuje diesla i robi nim rocznie 10 tys.km Moim zdaniem lipa. Fakt wygląda na 1 rzut oka ślicznie, ale ja wole kupić z większym przebiegiem a pewnym ( o ile mozna byc pewnym w dzisiejszych czasach) niż takie "okazje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi