lonek91 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam tak jak w temacie zauważyłem że po włączeniu klimatyzacji gdy auto stoi na luzie wskazówka z obrotów leciutko skacze jest to również odczuwalne w aucie.Najlepsze jest to że nie występuje to za każdym razem.Ktoś wie co może być przyczyną.Zapomniałem dodać że mam też problem z temp otóż gdy odpalę auto włączę klime samochód nie potrafi się nagrzać do odpowiedniej temp to znaczy ciut za mało po wyłączeniu klimy wchodzi na dobra temp.A jak spowrotem włączę klime jak jest już zagrzany to temp nie spada.Wiecie o co kaman bo powoli wszystko mi w tym aucie pada;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Termostat jest sprawny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek91 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Tak jak napisałeś okazało się ze termostat był do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi