grzegorz1189 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) ojciec jest zainteresowany tym autem http://moto.allegro.pl/renault-megane-lift-2-0-dci-150km-initiale-paris-i2467530272.html ktoś ogladaś może to autko?? możecie cos o niej powiedziec??? ja mam strasznie daleko do niej i nie chce jechac po to zeby sie okazalo ze nie warto bylo... z gory dzieki za pomoc :) Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Edytowane 6 Lipca 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Według mnie coś miał robione z przodem - brak oryginalnych kołeczków plastikowych na pasie przednim pod maską (są teraz z "krzyżykiem"). Nie oznacza to napraw blacharskich, ale trzeba sprawdzić. Zdjęcia tak zrobione, że nie widać czy ma naklejki na tylnych błotnikach - wygląda, że ich nie ma, ale może źle padać światło. Pozatym strasznie wypucowany, zwłaszcza silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuPe Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jak dobrze widze to tylna tablica dość intensywnie podniszczona, może świadczyć o kolizji, nie koniecznie tyłem (obie białe więc mogła być przełożona). Ogólnie intensywnie odpicowany do sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi