j4cek Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Drodzy uzytkownicy prosilbym o ocene tej o to reni http://otomoto.pl/renault-megane-karmann-solar-dach-C24602279.html zastanawiam sie nad swoja 1 renia bo jeszczxe nigdy nie mialem okazji miec auta tej marki a nie wiem czy warto i licze tu na was )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wygląda jak wyjęte z rzeki czy inne popowodziowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4cek Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 nikt nic wiecej nie napisze?? :/ jakie sa w ogole opinie na temat takich meganek? ogolnie meganek nie tylko cabrio? bo slyszalem ze duzo problemow z elektronika? warto sie pchac w ten model czy lepiej wybrac cos innego w podobnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wygląda jak wyjęte z rzeki czy inne popowodziowe :D Ponieważ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Na aucie trzy różne odcienie koloru, to że "po zalaniu" to po widoku komory silnika zapewne, też widać że była rozbierana, pokrywa bagażnika niespasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 tak się pytam bo miałem okazję widzieć po powodziowe przed i po naprawie ,nawet 2 meganki, i troche mnie rozbawiło stwierdzenie kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi