MrProfesik Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam. Mam małe pytanie. Otóż będę wymieniał kolumnę kierowniczą w moim Megane 2004r. 1.5dci I teraz pojawia się dylemat. Czy kolumna z serii II pasuje do każdego megane czy odnośnie benzyny, a diesla są inne? Jakimi numerami seryjnymi mam się kierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Co rozumiesz przez słowo "kolumna kierownicza".Bo w megane II kolumna kierownicza jest razem ze wspomaganiem elektrycznym i pasuje do każdej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrProfesik Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Własnie chodzi mi o całą kolumnę kierowniczą wraz ze wspomaganiem. Znalazłem jedną po regeneracji i nie wiem, czy nie ma różnicy czy była w dieslu czy benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie ma .Po zamontowaniu musisz jechać na Clipa i dokonać ustawień czujnika skrętu i w konfiguracji wpisuję się jaki silnik ,jaki rozmiar kół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrProfesik Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Dzięki za info. Chodziło mi o właśnie tak pewną informację :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 może byc nawet z anglika tylko trzeba przełozyc krzyzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrek4 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam , posiadam M II 1.4 2005 , jak kolega muszę wymienić kolumnę kierowniczą ze wspomaganiem , mam możliwość kupna ale z M II 2004r , czy będzie pasować? I mam jeszcze pytanko- kolumna ma być z polski a ja ją mam przełożyć do anglika , czy też wystarczy przełożyć krzyżaki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi