lukas87osw Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Pytanie tylko po co komuś do -60C lub -80C skoro w Polsce rzadko kiedy, a jak już, to na krótko, temp. spada poniżej -30C... no chyba, że ktoś na północ Skandynawii jedzie lub na Syberie... ale to i tak nie -80C! Edytowane 3 Grudnia 2013 przez lukas87osw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja często kupowałem na Orlenie przy tankowaniu. A tak to w tesco tyle, że markowy,a nie ten od nich. Teraz zalałem na zimę płynem ze Stokrotki. W sumie to nie ma po co przepłacać za markowe po 20-30zł za 5litrów, skoro po zalaniu płynem za 10zł jest taki sam efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Pytanie tylko po co komuś do -60C lub -80C skoro w Polsce rzadko kiedy, a jak już, to na krótko, temp. spada poniżej -30C... Jasna sprawa, ale jak przychodzi konkretny mróz to taki na 20 kilka czasem nie daje rady. W czasie jazdy z minus 20 robi się kilka stopni więcej. Byle od razu nie zamarzało na szybie. :) Dlatego czasem można coś dolać na wzmocnienie hehehehhe Edytowane 4 Grudnia 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Przeważnie zalewam AURĄ z Biedronki. W testach Motoru i Auto Świata wypada dobrze i nie ma w składzie chemii, któa działa drażniąco na układ oddechowy (lub ma jej w bardzo małym stężeniu). Nawet zimowy dość przyzwoicie pachnie i nie wali jakimś spirytem, który rozpuszcza uszczelki i lakier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Panowie - bardzo proszę: http://www.auto-swiat.pl/1-test-plynow-do-spryskiwaczy-sprawdzilismy-czy-smierdza-truja-lub-zamarzaja . Nie sugerować się tekstem bo redaktorek napisał to tylko pod kątem czy można to w kieliszeczek przelać i chlapnąc ( :) ) - tylko tabelki się liczą :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No to ja kupuję Psik Psika i Pan Samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wczoraj kupiłem litr K2 do -80. Niech stoi na półce . A tak to starczy z Biedrony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskun Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 ostatnio trafiłem na: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Miło mnie zaskoczył ten filmik ponieważ ja mam Drivera. :( Kupiłem go w tym roku, cena trochę większa ale obiło mi się o uszy że jest dobry i ten mały eksperyment go potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankuba Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) No mnie też miło zaskoczył, nigdy nie kupowałem markowe płynu, tylko jakiś produkt super/hiper najtańszy, będący aktualnie w promocji Co do zapachu nie jeżdżę i nie używam płyn na tyle dużo, żeby robiło mi to jakąś różnicę, a że od czasu do czasu po psiknięciu zaleci jakąś denaturą, no cóż, leprze to niż obornik albo jakiś kopciuch przed nami Edytowane 18 Grudnia 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliosss Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Z biedronki robi straszne mazy na masce jak schnie, teraz kupuję specol coś takiego za 12zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk22 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kiedyś dosyć często zalewałem płyn z BP, ale ilość osadu jaki pozostawał na karoserii i szybach bocznych przekraczała ludzkie pojęcie. Teraz zalewam biedronkową Aurę i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi