krzysiek_dj Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam Panowie gdzie znajdę złącze diagnostyczne skrzynki podgrzewacza w renault megane rok 2005 1.9 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jakiej skrzynki podgrzewacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_dj Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 nie wiem jakiej skrzynki podgrzewacza takim mam błąd na komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nie czasem błąd sterownika świec żarowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_dj Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 a gdzie go znajdę bydzi może to jest to trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 najpierw sprawdź świece żarowe, bo one często wywalają taki błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A jak sprawdzić te świece? Bo mi właśnie wyskoczył taki komunikat, komp pokazuję złącze diagnostyczne skrzynki podgrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) A jak sprawdzić te świece? Bo mi właśnie wyskoczył taki komunikat, komp pokazuję złącze diagnostyczne skrzynki podgrzewania. Diagnostyka komputerowa CLIP, kasowanie błędów, konfiguracje, aktywacje Konin i okolice. Kontakt PW To jakiś żart? Najprościej - wykręcić i podłączyć bezpośrednio do akumulatora. Uwaga gorące - jeżeli szybko rozgrzewają się do czerwoności to można przyjąć teoretycznie, że grzeją. Najlepiej wymieniać komplet. Edytowane 29 Października 2014 przez marek_c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi