ari40 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam szukam schematu przekaznikow (w komorze silnika) z opisem gdzie jaki do czego do scenica I 1,9dci po lifcie 2001 r . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) O ile mnie pamięć nie myli to coś widziałem na forum. Wiem, że ściągałem z czegoś. W tej chwili nie wiem gdzie to mam. Wydrukowałem sobie z zapisanego pliku,ale mam lekki bałagan więc trzeba poszukać. Może ktoś wcześniej wrzuci źródło. Sprawdziłem. Dokładnie tak jak napisał Przemo. Leży, tylko brać. Edytowane 22 Lipca 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Na Downlodzie sobie leży, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ari40 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dzieki znalazlem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dodam, że u mnie było przy silniku było coś ciut inaczej niż to co na opisie. Nie wiem może to z tego powodu że jest klima automat i ESP :D Ogólnie zgadzało się. Musze tam jeszcze zajrzeć i popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animal Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kurczę,szukam i nie mogę znaleźć.Panowie pomóżcie potrzebuję schemat gdzie znajduje się przekaźnik główny. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Schematy leżą na dowolad-zie lub FTP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animal Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No nie wiem,chyba padło mi na wzrok bo nie mogę znaleźć. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 http://megane.com.pl/files/file/155-schematy-elektryczne-megane-i-scenic-wszystkie-modele/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animal Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Podziękował :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi