kietrz19 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) Witam mam pytanie. Jaka dawka powinna być dopuszczana w silniku 1.9 na każdy cylinder? U mnie 1 cylinder ma 1.08 mg/cp 2 cylinder0 0.73 mg/cp 3 cylinder 0.38 mg/cp 4 cylinder -2.16 mg/cp Mam problem z ciężkim odpalaniem jego ;( mam 4 inne wtryski które niedawno kupiłem używane ale jak je włożyłem to na każdym jest inna dawka więc jaka powinna być w tym silniku? Proszę o poradę Dodano: 26 lip 2012 - 13:03 Przepraszam przy wyborze zamiast megane I ma być megane II /0cool: poprawione Edytowane 26 Lipca 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Z tego co pamiętam w clipie są widełki od -5.0 do 5.0 mg/cp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Wykonaj od niczego próbę przelewową, bo nie zawsze można się sugerować w tym przypadku wskazaniami CLIPa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi