adagi75 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam wszystkich mam mały problem z moją meganką ponieważ obrotomierz ciągnie tylko do 5,000 obrotów czy ktoś spotkał się z czymś takim bo nie mam pomysłu co to może być? Auto kupiłem w zeszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Chłopie to jest dCi, tam są maksymalne obroty 4500 obr/min :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może kolega ma licznik od benzyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 dobry drajwer :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi