airbites Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam, na tylnym zderzaku jest taka nakładka szara na całej długości. I na tym są plamy i nie wiem z czym usunąć? szamponem nie pomaga, pasta lekko ścierna też nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 apc? 1:5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 najlepiej jakbyś wstawił jakąs fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zdjęcia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimbo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Możesz spróbowac płynem Tenzi do ciężkich zabrudzeń w proporcji 1-2, najlepiej popsikać czyszczony element "psikaczem" takim jak do mycia szyb,a następnie delikatnie poszorować gąbką i spłukać. Kolor listwy powinien się wyrównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) ja bym próbował APC w silniejszym stężeniu i zamisat gąbki zwykły okrągły pedzelek malarski...po wyczyszczeniu wypadałoby nałożyć jakiś w miarę trwały dressing do plastików...ja używam i polecam VALETPRO DIONYSUS TRIM GLITZ Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi