Sosabowski Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Proszę o ocenę powyższego auta. Zawsze bardzo podobał mi się ten samochód. Niepokoi mnie jedno, według książki przy 30 tyś miało wymieniony katalizator. Jaka przyczyna? Auto ma 77 tyś przebiegu. Silnik 1.6 16V 112 km. Ogólne wrażenie dobreMegane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Może był zapchany katalizator od złego paliwa? Albo jeździł do kościoła? Widać że drzwi przednie od pasażera ma inny odcień koloru od pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Przyczyną usterki katalizatora jest nagłe wychłodzenie np: jedziesz powiedzmy 30/40 kilometrów i nagle wpadasz w kałużę wody, miałem tak w R 19 i mam tak w moim saxo.Katalizator wtedy pęka i brzęczy podczas pracy silnika. Do reszty nie mam uwag Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autko wygląda ok. Jeśli Ci nie przeszkadza, że to bardzo podstawowa wersja, to można zrobić jazdę próbną. Elektryczne szyby tylko przód i klima manualna. Radio nie oryginalne, sterowania z kierownicy nie będzie. Osobiście szukałbym z większym wypasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi