vorph Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Dla zainteresowanych tematem - strona bodajże indyjska: http://www.gaadi.com/blog/renault-fluence-facelift-first-pictures-emerge, na salonie w Paryżu (wrzesień/październik) czyli tuż, tuż zobaczymy wersję europejską, ale wygląda na to, że w Azji już ją widzieli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dla mnie przód na wielki + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 clio 4 zapoczatkował fajne ryjki w renault oby się trzymali tego pomysłu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dla mnie też. Myślę powoli o kupnie autka za rok i miała być Meganka po liftingu, ale z takim grillem to może jednak na Fluenca się skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 na Twoim miejscu też bym nie wiedział, i to piękne i tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrg_m1111 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 odgrzewam kotleta, nowy fluence do zobaczenia na salonach, wygląda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ciekawe, w jakim stopni wykastrowali poliftowy model w z wyposażenia (niestety to norma). Z tego co zauważyłem dołożyli wersję Authenique (wcześniej Fluence startował od Expressiona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Odświeżę trochę temat zdjęciami ph2. Zmiany wnętrza oceniam in minus jeśli chodzi o zegary i kontrastowe obramowanie tapicerki foteli w Privilege. Podoba mi się lekko brązowa deska i ciemniejsze dół boczków drzwi niż w ph1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dla mnie zmiana przodu jak najbardziej na plus, przedliftowy "ryj" mi się niezbyt podobał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Właśnie dlatego go kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi