aszczeniak Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Witam Potrzebuję Waszej pomocy. Mam zmieniarkę do Megane II na 6 płyt montowaną pod radiem, nie tę w bagażniku. Po bokach zmieniarki zamocowane są blaszki które trzymają zmienię dobrze zamontowaną w przednim panelu. Z jednej strony brakuje takiej blaszki. Czy ktoś może mi jakoś pomóc? Może macie taką część? Może nie używacie zmieniarki bo nie działa, a taką blaszkę macie. Jest to blaszka po prawej stronie patrząc na front zmieniarki. Dodano: 12 wrz 2012 - 13:02 Chodzi o część w zaznaczonym miejscu na zdjęciu. Edytowane 12 Września 2012 przez aszczeniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoRadom Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Witaj zadzwoń do mnie [numer-usunięty] podaj adres jutro wysle ci ta blaszke listem:):D:D Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszczeniak Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam Czy udało się Panu wysłać blaszkę do zmieniarki? Dodano: 09 paź 2012 - 12:48 Witam ponownie Koledzy, czy ma ktos jeszcze taka czesc? Wziac jest mi potrzebna Dodano: 09 paź 2012 - 12:48 Witam ponownie Koledzy, czy ma ktos jeszcze taka czesc? Wziac jest mi potrzebna Dodano: 09 paź 2012 - 13:28 *wciaz jest mi potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi