krzyczman Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Koledzy co może być przyczyną, nie działa mi kontrola trakcji, a gdy klikam, ten guzik po lewo od włączania i wyłączania jej nic się nie dzieje, i nie zapala się kontrolna i na komputerze tez nic się nie pojawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr167 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 A ABS się nie świeci? Podłączenie do CLIPA zostaje bo tak domyślić się to ciężko będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyczman Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Nie, nie świeci się ale działa. Dziękuję, będę kombinował z komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Krzyczman, znalazłeś przyczynę? Bo u mnie było podobnie, ale samo znikło po jakimś czasie. Mam - trochę "masy brakowało" Edytowane 5 Listopada 2012 przez MariuszG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi