damian_opole Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam.Jakieś 3 miesiące temu wymieniałem w moim megane II amortyzatory i hamulce i wszystko było ok.Ale kilka dni temu zauważyłem że przy wsiadaniu do samochodu słychać dziwny głośny zgrzyt.Zgrzyt pojawia się również przy przejeżdżaniu przez ''leżącego policjanta'' i jest jeszcze głośniejszy. Hamulce mi też najpierw piszczały cicho ale teraz piszczą coraz głośniej. Nie wiem co może być tego przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ten zgrzyt słychać z przodu czy z tyłu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcr Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 u mnie podobne objawy dawal zajechany lacznik stabilizatora takie male cos a dawalo okropnie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 chcr Wiesz może ile tak około by kosztowała naprawa?? Jeśli naprawiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi