stanleus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wieczorem nudziło mi się trochę, więc zacząłem oglądać filmiki na yt. od filmiku do filmiku znalazłem takie coś: jak myślicie, czy to zdaje jakoś egzamin? nie wiem- poprawia osiągi? Czy to jest słynna Turbinka Kowalskiego? Temat założony, aby rozpocząć dyskusję na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dyskusja o tym wynalazku już dawno się zakończyła wnioskami, że to tylko placebo. Pozwala wierzyć posiadaczowi, że ma turbodoładowanie, technicznie- poroniony pomysł..... http://megane.com.pl/topic/7213-co-sadzicie-o-power-rura-dolotfiltrturbinka-megane-coupe/page__view__findpost__p__60980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi