thomasleon Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Mam pytanie jak podłączyc joystik sterujący radio udape list w megane II po lifcie.Co należy zdemontować i jak.Chodzi o ten http://allegro.pl/megane-ii-przelacznik-sterowanie-radia-manetka-i2622686843.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek_cd Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Witam !!! bardzo latwo jest to podlaczyc, jak odkrecisz obudowe kolumny kierowniczej to znajduje się tam plastikowa kostka pasujaca do joystika. jest ona wpięta w puste miejsce przelacznika zespolonego pod kierownicą. przewód jest owinięty tasma materiałową. powodzenia. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 12 Października 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 dzięki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek_cd Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ok. daj znać jak Ci poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 niestety po odkręceniu obudowy nie ma przewodu ze wtyczką,proszę o sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 http://megane.com.pl/topic/42284-jak-zrobic-radiopilot-oem-renault-w-kangoo/page__p__318701__fromsearch__1#entry318701 jestem już w poł drogi...mamy niedaleko do siebie wiec jak zrobie to odpowiem pomoge lub pewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek_cd Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam. Masz dwie fotki przełącznika pod kierownicą. Zdjęcie nr 1- miejsce gdzie jest włożona przedmiotowa wtyczka. Zdjęcie nr 2 przedmiotowa wtyczka . Wystarczy wyciągnac i podłączyć do pilota. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 po odkręceniu osłony zewnętrznej kierownicy (ta na trzech śrubach, składajaca sie z dwóch elementów) nie widać przewodów bo reszta jest zakryta szczelnie-nie widać przewodów pod kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek_cd Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) musisz kierownicę odblokować i wysunąć do siebie na maxa. Od spodu będzie wszystko widać, musisz się położyć na dywanik kierowcy. Jak możesz to zrób fotkę od spodu po ściągnięciu osłony kolumny i wyślij mi. Masz tam kilka wtyczek tak jak na fotce. i ta którą Ci oznaczyłem jest od Joya. Edytowane 19 Października 2012 przez czarek_cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Dopiero wczoraj miałem wolny czas na podłączenie yojscika.Radochy co nie miara za 38 zł (cana zakupu yojscika wraz z przesyłką-allegro). Dzięki za fotki które w znaczny sposób pomogły w zrealizowaniu połączernia sterowania radiem.A do czego złużą pozostałe wtyczki? Edytowane 27 Października 2012 przez thomasleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek_cd Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Cieszę sie że Kolega sobie poradził. Co do reszty wtyczek to niewiem która za co odpowiada. Ale skoro są wpięte do przelacznika pod kierownicą to napewno da się to ustalic, tylko powiec konkretnie co chcesz teraz podłączyć. pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) co chcę podłaczyć, cokolwiek co może dodatkowo zadziałać tak jak w przypadku joysika niewielkim kosztem a dać dużo frajdy, pozdrawiam Edytowane 30 Października 2012 przez thomasleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi