snap Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czy belki w hatchbacku i sedanie sa takie same ?? domyslam sie ze w hatchback 3d i 5d zawieszenia sa identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Belki są takie same a różnić się mogą średnicami tarcz hamulcowych i zaciskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wiem ze na 100% w sedanie, limo, hatchbacku i w scenicku przdenie amory sa identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja zmieniałem belke w hatchbaku benzyna 1.4 (2 drązkowa rurowa) NA (4 drązkach) z hatchbaku tyle że dizel. Pasuje. A co do tematu musisz pomierzyć otwory mocowania w podłodze, rozstaw tarcz, długość. Jeśli są takie same to powinna pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 megane2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi