edek9121 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) witam kupiłem niedawno megane II 1,9 dci i zastanawiam się nad wirusem, możecie polecić jakiś dobry zakład na warmii Warmii lub gdzieś w polsce Polsce Edytowane 17 Października 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Witam. Podłącze się do tematu, też niedano nabyłem Megane lecz w wersjii Sport 2.0T. Dodam,że już kontaktowałem się z V-tech w Olsztynie ponieważ chciałem się dowiedzieć jak to jest z tym przyrostem mocy (ponieważ w tabelach jest podane od wyjściowej mocy silnika w moim przypadku 225KM) jeżeli okaże się po hamowaniu, że auto ma trochę mniej koni. Odpisali mi, że uszkodzonych aut nie poddają tuningowi... Edytowane 17 Października 2012 przez mek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Uszkodzonych aut nigdy się nie "virusuje" - może to doprowadzić do uszkodzenia silnika a wiadomo że żaden tuner nie chce ponisić kosztów naprawy bo znajdzie się jakis upierdliwiec który ich poda do sądu i nie daj Boże wygra sprawę. BTW To ze np. W Megane wyjdzie parę koni mniej niż powinna mieć seria to jeszcze nie znaczy iż auto jest popsute ;) Stan samochodu mozna zweryfikować spokojnie podczas pierwszego pomiaru na hamowni - tuż przed pisaniem "virusa" Ja polecam Vtech Olsztyn z czystym sercem - robili programowanie u mnie i wszystko działa jak należy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi