mek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Witam. Po wakacjach planuję podnieść moc mojej Megane Sport i za bardzo nie wiem gdzie się z tym udać... V-tech ostatnio zbiera niezbyt dobre opinie w oko wpadły mi jeszcze 44tuning, TTC oraz KreatorMocy. Może Ktoś korzystał z usług tych zakładów lub coś o nich słyszał (jakieś opinie) lub poleci inny. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Nikt,nic... Edytowane 10 Listopada 2012 przez mek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telo Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja na wiosne bede moja chipował,jade do GTO DIGITUN dam ci znac co i jak wyszło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Ja zdecydowałem się na V-Tech Olsztyn ale jak już zrobisz swoją to napisz jak ją zestroili. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez mek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi