Cruel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W Poznaniu popadało i przestało. Napadało jednak dość sporo. Teraz jednak pada marznąca mżawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Sam deszcz,sniegu woogole Słubice>Lubuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Okolice gdzie się poruszałem czyli Kalisz, Zduńska Wola . Zamroziło w nocy, nasypało i jest zajefajnie, ale....dla tych co nie będą musieli wychodzić z domu. Uważać bo szklanka pod śniegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 U mnie (Tuchola w kujawsko-pomorskim) pada od 10 rano non stop na drodze szklanka miejscami, choć o dziwo drogowcy działają gdzie nie gdzie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Od ok 4 rano zaczęło sypać i od południa zaczął padać deszcz teraz tylko brakuje przymrozku na to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Warszawa (Żoliborz) pada :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dmuchnij do mnie bo u mnie leje znowu deszcz :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W Łodzi i okolicach pada od godziny ok 16.30. I drogi białe się zrobiły. I barany jeżdzą sobie na ręcznych, na drogach publicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A w Szczecinie śniegu - ani widu ani słychu :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 w Jeleniej Góze też dawno białego puchu nie widziano :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) A dziś już pruszy... wykrakałam :!: Edytowane 10 Stycznia 2013 przez P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Mówią, że będzie padać, a za oknem prawie 4°C, raczej deszcz będzie, tak czy tak masakra :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 trudno określić co to pada, czasem deszczyk, później śnieg, a jeszcze później deszcz plus śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 U mnie pada śnieg, Epoka lodowcowa coraz bliżej jak w Pojutrze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 oj pada, pada dziś cały dzionek (Działoszyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi