gojgien Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No i po opadach, zalega z 2-3 cm. Szkoda łopatę zdzierać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Sypało w wieczorem i nocy i teraz od nowa sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Poznań Sypie,ciężko jechać,Poznań zakorkowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Szczecin -> dużo śniegu.. i sypie dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 w Rybniku ledwo prószy. http://www.rybnik.eu/index.php?id=485 http://www.rybnik.eu/index.php?id=644 http://www.rybnik.eu/index.php?id=688 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Oj sypie sypie i to całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Wróciłem dziś z trasy byłem w Słubicach,no to śniegu bardzo dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 sypie sypie dobrze ,przynajmniej robota jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A pewnie Można ruszyć 4 litery i i się trochę poruszać oraz pooddychać świeżym wozduchem Ciągle pada :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 mariusz325 gdzie sypie?? Jaki rejon śląskiego?? W Rybniku tylko deszcz przeleciał Obrazki na żywo 5 postów wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 U mnie już dziś 5 cm nasypało i ciągle sypie. Rano będzie wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Przed chwila wróciłem i niestety pada ale inni jechali jak emeryci a ja ciągle musiałem ich wyprzedzić bo tak wolno jada w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja chyba w innym kraju mieszkam........ Byłbym szczęśliwy gdyby śnieżyło ponieważ nienawidzę deszczu.... Obecnie jakiś mokry grysik leci ale natychmiast znika w trawie i rozpuszcza się na drodze i betonach... To chyba prawda, że ciepłe sztuczne jezioro przy elektrowni Rybnik tworzy w naszym rejonie specyficzny mikroklimat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 U mnie już biało i dalej sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jak wyżej. Brak mi już epitetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi