Lukasz1984 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam! Mam prośbę do forumowiczów. Poszukuje Senica IphII. Proszę o pomoc w ocenie aut. Scenic 1 scenic 2 scenic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 przebiegi nie relane to po pierwsze... w 1 brak tylnej wycieraczki, w 2 fajny ten climatronic ale jak wyżej wszystko i to trzeba sprawdzić 3 najmniej ciekawie wygląda na pierwszy rzut oka ale ja lubię czarne floty :( dzwoń, bierz VIN-y i sprawdzaj a ASO co tak naprawdę mają do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 1. Ja bym powiedział, że to raczej 99rok, ale i tak z tych trzech chyba najlepiej wygląda. Nie ma ESP. Szkoda, że to komis i nie ma zdjęcia spod maski. 2. Gdybym miał oceniać przebieg po fotelu kierowcy to dałbym ok 170-180 tys km. Wydaje mi się, że powinna być skórzana kierownica. Brak śrub w tylnym zderzaku. Przedni lewy błotnik odstaje od lampy (zdjęcie centralnie z przodu). Nie jestem pewien czy przedni zderzak nie ma przypadkiem pomalowanych wnęk w kolor nadwozia. 3. Mało zdjęć. Nie wiem co to za wersja limited, ja tam widzę tylko białe migacze, odblaski w tylnym zderzaku i nieudolnie przyczepioną dokładkę przedniego zderzaka. Oryginalny przebieg, ale niestety nie wiadomo jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metys79 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Handlarze więc co tu dobrego się spodziewać. Trzeba wybrać lepsze zło Czyli ten drugi Edytowane 28 Października 2012 przez Metys79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz1984 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A co powiecie o tym? scenic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi