Marbor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) witam mam nawi z 2008r chciałem mieć aktualniejszą i dlatego pytam znalazłem na allegro akcje gdzie jest sprzedawana płyta! "Renault, Nissan DVD CARMINAT v32.1 2013" http://www.allegromat.pl/aukcja122045 aukcja w toku, i czy wystarczy ze wygram ta aukcje, wsadzę płytę co Renaty i już będzie 2013r czy jeszcze trzeba coś zrobić :) czy co mam zrobić :( Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 28 Października 2012 przez Marbor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zakładając iż masz czytnik DVD to płyty zagadają , jak CD to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) raczej DVD bo płyta która była w środku jest DVD i wygląda tak: tylko nie wiem czy sprzęt przeczyta inny program Regulamin pkt. 5.6 -Prezes ok prezes :( a co mam zrobić aby Renata pisała mi po polsku a nie po angielsku?? Edytowane 28 Października 2012 przez Marbor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Szukam aktualizacji map dla nawigacji carminat DVD. Czy koś posiada może wersję V32.2 lub V32.1? Dla tego systemu nie ma chyba nowszych map niż z 2012r. Jeżeli są to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Najnowsza do DVD to 32.2. Jest tego sporo w necie, na chomiku też powinno być. Opisy jak nagrać płytę są dostępne bez problemu, na forum laguny jest spory temat o tej nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Widziałem że spece z allegro mają wersję V34, ale to pewnie jakaś ściema ->link Jeszcze jedno, czy spolszczenie do menu systemu nawigacji wgrywa się do pamięci czytnika DVD? Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Lionel2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wszystko co nowsze od V32.2 to ściema, chociaż była dostępna V33, ale jakieś zmiany były tylko we Francji. Ponoć są firmy, które pracują nad tymi mapami, ale te teksty słychać już co najmniej ze dwa lata. Spolszczenie - chyba tak, do czytnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi