lucars Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 z reguły zabieram. w soboty i niedziele zawsze bo wtedy brak komunikacji typu pks :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrogoth Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kiedyś zabrałem i tak mi podpowiedzieli, że jeden jeździ na wózku, a samochód do kasacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Nigdy nie zabieram obcych i nie będę, oraz nie ważne w jakim wieku czy połci :D Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja tylko dodam, że jak się kogoś zabiera to w razie czego jest się potem za niego/ją odpowiedzialnym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrogoth Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Chyba, że uprzednio podpisze pismo skonstruowane przez prawników. Znajomy tak ma, nawet jak kolegę ma gdzieś podrzucić to tego nie zrobi jeśli nie ma dokumentu przez niego podpisanego. Obecnie płaci dożywotnią rentę jednemu człowiekowi, którego wiózł... Długa historia więc nie ma co pisać. Ryzykowne zajęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 W Chinach taniej wychodzi kogoś na śmierć przejechać, niż tylko potrącić, bo pogrzeb takiej wychodzi niż dożywotnia renta . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Tylko dziewczyny, niższe ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zabieram, ale zawsze najpierw zlustruję (dojeżdżając do tej osoby), czy czasem nie patrzy jej źle z twarzy. Oczywiście wygląd to nie wszystko, ale sam pamiętam jak chodziłem pieszo do szkoły 2km, i nikt się nie zatrzymywał. Nie chcę być takim samym chamem. Tylko, że dziś znaczenie "cham" nabrało innego znaczenia, jak to poprzednicy już zauważyli - nie wiadomo o czym ten pasażer myśli. Ale odnośnie odpowiedzialności za pasażera, wykupiłem NNW, raptem 17zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 znajomego mogę wziąść jak mam po drodze, obcych nie zabieram i nie będe zabierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja wyznaję w tym przypadku podobną zasadę jak już kilku z Was wcześniej napisało, znajomych zabieram prawie zawsze, nawet jak mam trochę nie po drodze natomiast obcych omijam bez wahania, bo czasy są takie jakie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mi akurat kilka razy się zdarzyło kogoś zabrać, ale to wyjątkowe sytuacje. Raczej nie zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi