adi112 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam. Proszę o opinie o tej megancehttp://otomoto.pl/renault-megane-100-bezwypadkowy-C26198280.html. Z tego co mi widomo w aucie po sprowadzeniu była robiona turbina , która jest teraz na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_zaw5 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Powiem ci tak ktoś albo o tom megi musiał nie dbać że turbina siadła albo po prostu jeździł z tym jakiś niedzielny kierowca który utrzymywał obroty 2500 i turbina nie miała smarowania,dlatego turbina padła , tak w megi miał mój wujek. Coś mi przód nie pasuje mógł być macany. To tylko od ciebie zależy czy chcesz ten samochód, sprawdź go na stacji diag i się przekonasz co i jak to najlepszy sposób na sprawdzenie jak samochód był eksploatowany. Ja jak i pewnie inni użytkownicy nie mogę ci nic doradzić bo to twój wybór :( :) Edytowane 11 Listopada 2012 przez michal_zaw5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony77 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 170 tys km na pewno tyle nie ma,spójrz na fotele one mają 250-300 tys km,i jak turbina padła radzę szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) spójrz na fotele one mają 250-300 tys km Nie ma co - następny jasnowidz. Edytowane 17 Listopada 2012 przez p.zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi