dudi1782 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Witam. Musze wymienić tarcze+klocki przód i tył, pan z warsztatu zaproponował mi hamulce firmy "KAMOKA"(cena 940 zł) Czy któryś z forumowiczów może coś powiedzieć w tym temacie.I co polecacie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Z firmą Kamoka spotkałem się w przypadku amortyztorów i były słabej jakości. Założyłem następujący zestaw: Hamulce z przodu - tarcza Mikoda, klocek TRW, Tył - Tarcze z łożyskami SNR, klocki Trusting. Zestaw spisuje się bardzo dobrze - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi1782 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Czytałem że Mikoda nie jest za dobra ale to tylko opinie.Jak była cena tego kompletu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Moja Mikoda po roku nadaje sie na śmietnik lub do przetoczenia mam mega bicia na tarczach. Kumoka miałem w Clio nie były złe jak na te cene fakt,że piszczały przy hamowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mikoda ok 200PLN + TRW 120PLN SNR ok 600PLN + Trusting 60PLM Mikodę wybrałem ze względu na dobre opinie i polskie pochodzenie. Udało mi się je założyć na piastę z bardzo małym biciem, chyba nie więcej niż 0,03mm Wymieniłem oryginalne Reanult bo się pokrzywiły :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumba Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Ja obecnie posiadam taki komplet na przodzie: tarcze: TRW http://hutaczesci.pl/iddf4110-tarcza-hamulcowa-przod-trw-byly-lucas-renault-p-333.html klocki TRW http://hutaczesci.pl/trw-gdb1552-przod-renault-megane-2-p-378.html Jestem zadowolony, nic się nie grzeje, nic nie piszczy tył mam jeszcze fabryczny Edytowane 27 Listopada 2012 przez pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi1782 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Z tyłu założyłem bosch tarcze i klocki a z przodu tarcze i klocki TRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi