IrekR Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mam na oku Megane 2 z 2004r. Jej numer VIN to VF1BMRF0531389611 , czy można odczytać z niego jaki ma dokładnie silnik tzn.moc 101 lub 105 KM , posiada filtr cząstek stałych i jakiej firmy ma wtryski? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Część informacji znajdziesz na stronie renault.pl, logując się i podając numer VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Niestety , nie ma tam informacji dotyczących silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To już nie wiem jak to jest. Ja mam podane te podstawowe: typ silnika, pojemność, moc, wersje wyposażenia auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 U mnie jest tylko wersja wyposażenia auta tzn. lakier,tapicerka,deska rozdzielcza,klima,radio itd. Brak informacji o silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Możesz też w google wyszukać strony rozkodowujące nr VIN. np. http://www.autobaza.pl/ . Nie wiem na ile to są wiarygodne informacje. Edytowane 26 Listopada 2012 przez damian.marcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi