oziz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 witam mam problem z prawym tylnym światłem postojowym możecie podpowiedzieć jak się zabrać do rozebrania tej skrzynki z bezpiecznikami pod maską, bo zgaduję, że tam tkwi problem megi ii z 2007, 1,5 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 A żarówkę sprawdziłeś i czy dochodzi napięcie do niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 sorki, nie dopisałem. żarówka sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 A odpowiednia wstawiona 2 żarnikowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oziz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 tak, dwużarnikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Francuzi pomyśleli i zamiast te bezpieczniki dać do wnętrza kabiny, albo przynajmniej zrobić łatwo otwieralną skrzynkę to wykombinowali tak, jak z wymianą żarówek z przodu. Żeby otworzyć tę skrzynkę musisz jakimś dłuższym śrubowkrętem wcisnąć zatrzask pomiędzy skrzynką, a akumulatorem. Ja musiałem odgiąć osłonę akumulatora i miałem dojście. Jak to odhaczysz to i tak musisz trochę pokiwać na różne strony, żęby to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Francuzi pomyśleli i zamiast te bezpieczniki dać do wnętrza kabiny, albo przynajmniej zrobić łatwo otwieralną skrzynkę to wykombinowali tak, jak z wymianą żarówek z przodu. Przecież serwisy muszą z czegoś żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Rozumiem, ale naprawdę współczuję komuś, komu w ciemną, deszczową, listopadową noc przyjdzie wymieniać żarówki w przednich lampach. Niech ktoś ma jeszcze na sobie wyjściowe ubranko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przecież masz jeszcze przeciwmgielne o ile auto zostało fabrycznie w nie wyposażone. Mnie osobiście spaliły się 2 żarówki mijania w tym samym dniu. Wymiana ich na spokojnie 20 minut na 2 strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi