Woytus Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam. W zeszłym tygodniu pojawiał się aktualizacja oprogramowania do nawigacji Carminat TomTom Live w wersji: 9.845 Poniżej lista zmian: Wersja 9.845 (Carminat TomTom LIVE) Wraz z tą aktualizacją wprowadzamy nową, w 100% zgodną z obowiązującym prawem usługę Niebezpieczne strefy we Francji. Dostępna będzie bezpłatna aktualizacja, która zastąpi usługę Fotoradary usługą Niebezpieczne strefy. Osoby, które do tej pory subskrybowały usługi LIVE, będą teraz otrzymywać aktualizacje w czasie rzeczywistym o niebezpiecznych strefach we Francji. Usług TomTom Places jest już dostępna w 18 krajach (zastępując usługi wyszukiwania firmy Google) Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Niemcy, Irlandia, Włochy, Polska, Portugalia, Republika Południowej Afryki, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria, Holandia, Norwegia i Wielka Brytania. Rozwiązano problem z sygnałem GPS. Rozwiązano problem z nieprawidłowymi ostrzeżeniami o ograniczeniach prędkości w Wielkiej Brytanii. Zwiększono rozmiar zegara, aby był bardziej czytelny. Zwiększono wrażliwość pilota zdalnego sterowania. Wprowadzono różne usprawnienia wydajności i poprawki. Ja u siebie już mam najnowszą wersję. Poza większym zegarkiem i zmianą ikonki gogle live na tomtom place, nic innego nie zauważyłem. Poniżej film z aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) W jaki sposób najlepiej przeprowadzić aktualizację aby czegoś nie skopać, względnie nie skasować map? Auto (Megane III) kupiłem w salonie, mam kartę pamięci dołączoną do zestawu. Czy jakieś płytki CD/DVD też powinienem otrzymać? Własnie zaktualizowałem za pomocą TomTom Home2 i wszystko poszło gładko. Dodałem z okna programu menu powitalne ale za cholerę nie wiem jak to zmienić?? Już obcykałem i wszystko ok Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez makgajwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogblasz Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Moje problemy z nawigacją opisałem tutaj. Po co Kolega zakład dwa te same posty w 2 różnych wątkach? Aston76 Edytowane 27 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi