jackpoland Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zamiezam kupić ten model może coś powiecie ??? http://otomoto.pl/renault-scenic-C26628154.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Coś mi tu nie pasuje. Ktoś kupuje nowe auto po czym robi w dwa lata 15 tyś i sprzedaje za pół ceny :!: Zastanów się, no chyba, że ja mam odruch nieufnego :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter92 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 wrrr jakie te deski są nie ładne gdzie zegary ? bez tego auto to dziwne jest .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) najtańszy z tym przebiegiem jaki znalazłem oczywiście we Francji ( do tego należy dodać koszt wyjazdu po auto, przywozu, opłat itp.) http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/renault-scenic-1-5-dci85-authentique-champniers/170814476.html?useCase=SearchSession&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=34&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&ambitCountry=FR&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=20000&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2010&maxConstructionYear=2010&lang=pl&pageNumber=1 Edytowane 28 Grudnia 2012 przez mirko78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekscenic Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Przecież to II a nawet wkradła się I ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi