prezes007 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) WITAM, POSIADAM MEGAN 1 generacji z 1998r ponoc silnik jest 1,6 75KM niewiem jak to sprawdzić co to znaczy megane I PHI ?????????????? szanowni koledzy czy ktoś może mi pomóc _ gdzie jest wtyczka zeby mechanik podłącził komputer , i jak mam 1 wyświetlacz pokazujacy przebieg i poziom oleju, to niemam komputera??????????? czy ktos zna kogos kto moze mi dorobic lub naprawic kluczyk bo narazie to zanim odpale musze wpisac kod zapłonu pozdrawiam życze aby ten nowy rok był lepszy Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Proszę zapoznać się z regulaminem forum i postępować zgodnie z tym co tam napisano Wszystko już jest omówione na forum :D Regulamin jasno mówi o opcji :!: przed założeniem nowego tematu :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi