zgredek28 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam! Przyszła pora na zmianę obecnego Scenica I ph II na nowszy model, w związku z tym prosiłbym o wstępną pomoc w ocenie poniższych samochodów. 1. http://www.matkomis.pl/index.php/matkomis-pelna-aktualna-oferta-samochody-uywane/554-renault-grand-scenic-diesel-faktura-vat-odlicz-vat.html 2. http://autoradek-pulawy.otomoto.pl/renault-grand-scenic-2-0dci-150km-oplac-serwis-lift-C27038532.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Tak na szybko co udało mi się zauważyć: 1. guma tylnej wycieraczki wisi, panel sterowania zarysowany pod nawiewem środkowym, 2. lewa wycieraczko coś wysoko, świeci się serwis co może świadczyć o usterce (do sprawdzenia), tapicerka tylnych foteli poplamiona, podgrzewana przednia szyba?? sprzedający ma na myśli chyba funkcję "dobra widoczność" Edytowane 5 Stycznia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredek28 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeszcze jedno dodatkowe ogłoszenie: http://top-auto-chelm.otomoto.pl/renault-grand-scenic-1-9-dci-130-km-6-skrzynia-7-os-C27256987.html czy widzicie jakieś wady na zdjeciach i czy realny jest taki przebieg w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przebieg trochę nieprawdopodobny jak dla mnie. Wątpliwości: -wgnieciony ley próg pod tylnymi drzwiami; -wnętrze tylnego lewego nadkola jest stanowczo zbyt jasne-jakby odkurz po lakierowaniu został, porównaj z prawą stroną (ja miałem podbnie po prawej stronie po lakierowaniu nadkola tyle że u mnie było tylko trochę a tutaj wygląda jakby całe nadkole było polakierowane od wewnątrz); -brak trójkątnej osłony na prawej wycieraczce, ktoś chyba niezbyt delikatnie się z tym elementem obchodził; -clou programu: w 2008 r. powinny być przednie lampy z ciemną lamówką (obwódką), przy lakierowanych listwach bocznych i listwach zderzaków w kratce przedniego zderzaka powinna być srebrna matowa listwa razem z obramowaniem halogenów, łącząc te tropy z brakiem osłony wycieraczki może sugerować jakąś przygodę przodem; -nie ma zdjęcia lewej strony wnętrza, więc nie widać czy ma włącznik ESP, nie dam głowy czy go ma, to wersja Expression najprawdopodobniej (średnia, lub jej odpowiednik) i w standardzie dla tej wersji nie było. Jak blisko masz to podjedź obejrzeć, ale bądź uważny i krytyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No i brak tylnych nadkoli wewnętrznych, co może świadczyć o naprawie tyłu. Jak kolega wyżej pisze, bądź ostrożny :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi