kacper69 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Niestety, trzeba obejrzeć najpierw reklamy ;( http://moto.onet.pl/13514054,0,4,filmy.html?node=28#play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trochę bzdur, trochę prawdy. Jak zawsze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLDAN24 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) "...teraz czekam z kolejce do mechanika na wymianę koła dwumasowego, sprzęgła i wysprzęglika koszt z robocizną ok. 3500 zł, jeszcze kilka takich ekscesów i zawał przed 30tką gotowy. To moje pierwsze auto za własne pieniądze. Autkiem chcę długo pojeźdźić bo ma swój niepowtarzalny styl więc po cichutku liczę że przyszłe naprawy będą mniej kosztowe. Pozdrawiam Po czterech latach, dziś wiem, że to było tylko złudzenie. Jak zły sen, z którego nie można się obudzić heh :) :( Edytowane 13 Marca 2016 przez HELLDAN24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi