repek1992 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) witam posiadam laguna ph1 96 rok z climatroniciem z początku po zakupie nie działal nawiew, dzisiaj po kupnie i sprawdzeniu w innej lagunie nawiew działał a w mojej nie na climatronicu moge wybierac obroty itd ale nawiew nie rusza, są może do nawiewu jakies przekazniki? lub inny powód dlaczego nie działa. Dziekuje Regulamin pkt. 5.6; 5.7 -Prezes Edytowane 2 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superos Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 a bezpiecznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repek1992 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 bezpieczniki dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja bym sprawdził czy sama dmuchawa działa "na krótko" jeśli działa to sprawdzić przewody i luknąć schematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie mam zielonego pojęcia jak to jest wymyślone w Lagunie, w końcu to forum Megane/Scenic' Mogę jedynie przypuszczać że jest tak samo lub podobnie. Jeżeli tak jest, a bezpiecznik od dmuchawy jest dobry to masz trzy możliwości: 1) spalony moduł mocy, tzw. rezystor dmuchawy 2) uszkodzenie w panelu sterowania nawiewem, zwykle wypalone styki 3) spalona dmuchawa. Proponuje wejść na forum Laguny i tam poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi