Los_Dawidos Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam. Mam małe pytanie. Ktoś z rodziny chce w najbliższym czasie sprzedać auto i pytał się mnie orientacyjnie o ceny, ale chciałem się jeszcze bardziej rozeznać w temacie. Chodzi o Clio II z 2000 roku. Silnik 1.2 8V, chyba 60KM. Auto jest 3 drzwiowe, ma niewielki przebieg, coś ponad 70 tys., zgadza się on z książką serwisową i jest bezwypadkowe. W Polsce jest ok. 2 lata, sprowadzone z Niemiec. W wyposażeniu jest ABS, 4 poduszki, radio, 2 szyby elektryczne, centralny zamek, halogeny, wspomaganie kierownicy, klimatyzację. Są 2 komplety kół. Niedawno wymieniany był akumulator na nowy. Ze 2, może 3 tys. km temu wymieniany był rozrząd, olej, klocki hamulcowe, filtry, sworzeń wahacza i tłumik końcowy. Auto jest naprawdę w bardzo dobrym stanie technicznym, jest sztywne, nic nie puka. Właściciele bardzo dbali o auto. Wnętrze jest zadbane, nie zniszczone, nie były palone papierosy. Jak mniej więcej można to wycenić? Z góry dziękuję za pomoc i rzeczową ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Stoją na otomoto od 3500 do 6500zł. A pójdzie za tyle ile będzie chciał zapłacić kupujący. Edytowane 3 Lutego 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Śmiało można wystawić za 6 tysiaczków. I znajdzie się kupiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Stoją na otomoto od 3500 do 6500zł. A pójdzie za tyle ile będzie chciał zapłacić kupujący. Tyle to ja wiem. Za 8 i 9 też znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 za 6 może znajdzie, za więcej na pewno nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dzis mój sąsiad sprzedaje clio z 2000 roku za 1,5 tys. zl czyli golas, czarne zderzaki, zmatowiałe reflektory i ma trochę rdzy i przebieg 60 tys. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ktoś z rodziny chce w najbliższym czasie sprzedać auto i pytał się mnie orientacyjnie o ceny, ale chciałem się jeszcze bardziej rozeznać w temacie. Podeślij mi jakieś fotki na adres podany przez pw. Szukam auta dla syna, może akurat. I napisz co ma na pokładzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi