undef Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam, podłącze się pod temat - czy warto? jade w Poniedziałek oglądać Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) A ja Ci temat nowy zrobiłem, co tam komuś w temacie będziesz swoimi propozycjami mieszał. W tym dziale stosujemy zasadę: jeden user, jeden temat, a w nim wszystkie oferty do oceny, przez tegoż użytkownika przedstawiane, do czasu nabycia tego odpowiedniego auta i zamknięcia tematu. W przypadku zmiany zainteresowania w trakcie poszukiwań i chęci zakupu sceniola II przykładowo, zmieniamy tylko tytuł tematu i przenosimy do >zakup scenicII Co do samego auta zauważyłem brak naklejki na lewym przednim reflektorze, co może sugerować, że był on wymieniany. Warto na tą część karoserii i wzmocnień wewnętrznych zwrócić uwagę. Edytowane 9 Lutego 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Tablice założone na to auto to stare niemieckie (odpowiednik naszych czarnych). Ciekawe czy są od tego auta (wątpliwe;) - a jeśli tak świadczy o tym, że auto bardzo długo posiadał jeden właściciel). Przebieg można wsadzić między bajki. Edytowane 9 Lutego 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Lusterko uszkodzone,tak pozatym no auto w miarę przyzwoicie wygląda. niewiadomo jak blacharka na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam Kilka uwag z mojej strony: - 11 lat auto i żadnego odprysku na przedniej masce? - przedni zderzak wydaje się malowany - cały samochód świeci się jakby przeszedł gruntowną polerkę. - mały przebieg, koniecznie sprawdź po VIN'ie kiedy był ostatnio w serwisie i jaki miał przebieg. - wydaje się, że nie ma ESP, to też możesz sprawdzić w serwisie - przednie prawe drzwi jakość dziwnie "leżą" ale to może tylko kwestja zdjęć. - cena jest dobra (ale podejżanie niskia). Pozdrawiam Lionel2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undef Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzięki za tak dużo podpowiedzi, sprawdze w realu te detale, i jeśli będzie warto to na pewno zabiore go do ASO, mam nadzieje, że w miare rzetelnie przegląd załatwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) dobre foty, trochę bez składu i ładu z zewnątrz pomijając co my było z zewnątrz i naczernione pod foty opony to ładne wnętrze, zadbane autko, foty pokazują wyrywkowo i małą głębią ostrości więc poza polem widzienia mogą być niespodzianki ale generalnie zadbane autko chyba zainteresować się i przetrzepać posiadacze wszystkich nowszych generacji Megane patrzą z zazdrością na fragmenty porządnego welurku :) Edytowane 9 Lutego 2013 przez zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scenicool Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No te fotki to są dobrze zrobione w PHOTOSHOPIE :) Dodano: 09 lut 2013 - 22:32 My tu jedynie tylko możemy powiedzieć jak to według nas wygląda,a zawsze jak się zajedzie to auto wygląda inaczej niż na zdjeciach Więc jedź sprawdź i jak coś to nam napisz Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Co do ESP to widać na zdjęciach guzik od ESP więc pewnie jest, poza tym to widać, że konkretnie odpicowane jest do sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Zerknąłem i ...konkretnie odpicowane. Jak widze takie "piękne " zdjęcia to od razu podejrzewam przekręt. Zwłaszcza, że już widziałem takie wypicowane zdjęcia. Pojechałem oglądać pewne auto a na miejscu okazało się, że zdjęcia w necie było ściągnięte z innej strony. Co do ESP to nie wiem. Zdjęcie takie sobie. U mnie jest inaczej, ale są różne wersje. Było o tym na forum. Ładniutki to on jest, ale bez popatrzenia na żywo nie ma o czym mówić. Aha. Jeszcze coś. Auto tak naprawde nie ma zbyt wiele bajerów, choć autor wymienia m.in tylne zagłówki :) Hm, nie widziałem scenica bez takich zagłówków ale... Pakiet schowków to też full wypas. Edytowane 9 Lutego 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undef Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Akurat wyposażenie jest na drugim planie, ważne żeby podstawy były w dobrym stanie, obejrze auto i napisze jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tylko jedź z kimś, kto będzie na zimno podchodzi do auta. Bo potem są narzekania na francuskie auta że g.wno i szajs jak się kupuje na wariata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undef Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wiesz, ja ogólnie jestem zdania, że kupno z drugiej ręki to generalnie loteria i czasami poprostu nie mamy wpływu na to. Nie rozróżniam aut na francuzy itd. Wiem, że nawet Toyota przodująca w raportach TUV, sprowadzona przez zaufanego człowieka może zawieść :). Boje się jedynie tego, że w ASO odstawią fuszerę na przeglądzie. Budę można samemu mniej więcej ocenic, zawieszenie też po jeżdzie próbnej i odpowiednej trasie, po pracy/kopceniu wstępnie też silnik/turbinę. Ale najważniejsza to chyba historia tego auta nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 W ASO nie odstawią fuszerki jeżeli nie spuścisz z oka sprzedającego. Był przypadek na forum, że odstawili fuszerkę i potem koledze naprawiali auto na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 mi się wydaje, że malowane z każdej strony :) maska z lewej strony ma większą ''szparę'', tylna klapa jakoś dziwnie światło odbija nierównomiernie, tylny zderzak ma dziwne wkręty, lusterka czarne w takiej wersji? nie wiem czy w ogóle były czarne w scenicu, a z tym ESP to nie widać dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi