demotywator93 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam forumowiczów. Mam taką zagwostke. Czy felga brock b1 16 na 9 cali et 15 wejdze mi na przód? Czy lepiej wziąść borbet t 16 na 9 cali et 30 czy tez mogąnie wejść? Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wejść wejdą ale auto będziesz na lawecie woził...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 9 cali? chce widzieć jak tym będziesz jezdził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demotywator93 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jakoś dam rade. Tylko nie wiem czy te felgi nie beda na przedzie za bardzo wystawac i czy nie beda ocierac o amor czy wachacz przy skrecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No właśnie koledzy wyżej delikatnie dają do zrozumienia, że jeździć nie dasz rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na wprost to może pojedzie ale już nie skręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demotywator93 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tylko z czym byłby problem? Ocieraniem o amor? CZy za bardzo by te aluski wystawaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Za małe nadkole aby dokonać pełnego skrętu. W sumie możesz przymierzyć i sam zobaczysz gdzie jest problem. Edytowane 10 Lutego 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jak już będziesz miał odpowiednie ET albo wstawisz dystanse, żeby nie kolidowała felga z zawieszeniem, to przy skręcaniu będzie trzeć o błotnik i nadkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demotywator93 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) To jaka felga chodzi mi to o szerkokość, wejdze do megi? Dodam, ze chce naciagnac oponke 205 na 9 cali i moze nie bedzie az tak zle? hmmm Edytowane 10 Lutego 2013 przez demotywator93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 http://www.rimsntires.com/specs.jsp Poza tym Twój cyrk, twoje małpy i Twoja kasa.... no i przypominam- na tym forum piszemy po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 demotywator93 przerabiam właśnie podobny temat, 9" nie wciśniesz napewno, ja chciałem Borbet BS 9"/16" ET15, ale bez szans i zdecydowałem się na Borbet BS 7,5"/16" ET35 - taki bezpieczny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demotywator93 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 A patrzyłem na pj i była megi cabrio na 9 calach et 30 i weszly mu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Skoro wszły to zapytaj właściciela jak się na tym jeżdzi i już. Lepszym rozwiązaniem bedzie tak jak pisał prosiaczek231, felga 7,5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demotywator93 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wiem tylko na takiej feldze nie ma efektu... Naciągu nie zrobie przy takiej szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi