pbet Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) 11 minut temu, robertto84 napisał: Dlatego moja prośba o pomoc czy ktoś podpowie jak to się nazywa, może ktoś wie gdzie to mogę dostać Najszybciej i najtaniej to chyba na szrocie, który będzie miał podobną Megankę do Twojej. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertto84 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Niestety przez brak czasu nei mam kiedy podjechać ale niestety pewnie trzeba będzie trochę czasu na to poświęcić skoro nie można tego normalnie w sklepie moto kupić. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Podzwoń i popytaj bo jak jechać to po gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertto84 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udało mi się podjechać i sprawdzić części. Okazało się, że ta część wcale nie jest uszkodzona tylko trzeba to dobrze poskładać ;-D Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi