Human Resources Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Inżynier energetyk. Bawię się z wysokimi napięciami :) jak saper, jeden blad i po Tobie :) ;-) HR; student finansow i bankowosci na jednej z warszawskich uczelni, IVty rok, chwilowo na stypednium zagranicznym w Niemczech doswiadczenie zawodowe i zainteresowanie;sprawozdawczosc finansowa IFRS (czyli info spolek akcyjnych o ich wynikach finansowych, ktore trafiaja na gielde jako kwartalne sprawozdania finansowe) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Pracuję na PKP jako dyżurny ruchu. Dodatkowo prowadzę zakład krawiecki szyjąc wszystko co można stworzyć z POLARU czyli w skrócie ,,marki-dolary-polary".Również dla firm bluzy z możliwością wyhawtowania LOGO. GOJGIEN chyba mamy coś wspólnego bo też zaliczyłem czołgi:T-72 I T-55AM MERIDA w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wykształcenie: inżynier mechanik po polibudzie. Obecnie jestem kierownikiem utrzymania ruchu w pewnej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Wykształcenie: Technik elektronik specjalność radio i telewizja Inżynier Informatyk sp. Programowanie i Sieci komputerowe. Polibuda Koszalin Magister Automatyki i Zarządzania sp. Systemy komputerowe w przemyśle. Polibuda Poznańska Wykonywane Zawody: Automatyk Przemysłowych Systemów Komputerowych (i na boku serwisant kas fiskalnych :) ) Mistrz Automatyki Maszyny Papierniczej Administrator systemu zbierania i analizy danych z Przemysłowych Systemów Komputerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franz998 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 to i ja dołączę ;-) z 1wszego zawodu mechanik samochodowy,póżniej ok 10 lat w cywilu min rynek motoryzacyjny, 2gi stały zawód - funkcjonariusz Państwowej Straży Pożarnej a w skrócie strażak :) więc jakby co to pomogę ;-) legalizacja gaśnic itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A ja ucze się zaocznie i pracuje w serwisie Fiata w Ostrowcu (nikomu nie polecam:) jako blacharz lakiernik. Tu się stuknie tam się puknie 2kg szpachli i autko jak nowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaza74 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Inżynier energetyk. Bawię się z wysokimi napięciami :) o proszę kolega z branży, ja też elektryk mgr inż pracuję w dużym koncernie energetycznym z pomorza w dziale wykonawstwa ... jako pod kierownik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 elektromechanik urządzeń zabezpieczenia ruchu kolejowego oj mój chyba dłuższy "monter-konserwator sieci wodociągowo - kanalizacyjnej + kierowca w samoobsłudze" w MPWIK w Wawie no cóż jak się ktoś pyta to mówie poprostu kierowca w wodociągach jeżeli mowa o tym co robie to można powiedzieć że wszystko: jazda, kierownik łopaty jednoosobowej, no i konserwacja sieci wodociągowej (akurat w tej chwili), brukarz, czasami górnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_ukasz Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 zacząłem od technikum łączności, potem automatyka i robotyka na politechnice no i jeszcze tak żeby być dłużej studentem zarządzanie i inżynieria produkcji. Pracuje kompletnie nie w zawodzie na dyrektorskim stołku w towarzystwie ubezpieczeniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 tak więc zawód wyuczony to: technik ekonomista obecne studia ciągnę dalej na kierunku ekonomii na Akademii Świętokrzyskiej odbyta przygoda na studiach informatycznych na Politechnice Łódzkiej ponad roczna przygoda jako sprzedawca elektryk w hurtowni elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Technik Informatyk Obecnie pracuje jako Operator Obrabiarek Sterowanych Numerycznie (MAZAK) w firmie MIKROMA , wsjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Niebawem technik farmaceutyczny a później jak się uda to na studia na farmacje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rishon Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A ja pilnuje granic Polski. Trochę samochodów człowiek zobaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiael Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja kieruję sprzedażą zagraniczną w branży poligraficznej. Dodatkowo jestem tłumaczem jęz. niemieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Branża poligraficzna - technologia produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi