hydraulikbp Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 instalacje wod-kan i c.o. a wyuczony technolog zywnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 to teraz ja :( Technik mechanik, operator obrabiarek skrawajacych, od niedawna takze inzynier grafiki Przekladajac to na real: - zawodowo obsluguje frezarki sterowane numerycznie (produkcja form wtryskowych) - prywatnie zajmuje sie projektowaniem ospojlerowania tuningowego i wszystkiego co z tym zwiazane (Virtualny Tuning) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 teraz ja jestem uczniem I LO w Krasnymstawie, a dzisiaj próbna matura :shock: :shock: :shock: i ta prawdziwa juz niedługo. Nastepnie planuje studia informatyczne spec. inżynieria oprogramowiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 A ja napisze tak zeby bylo ciekawie: Regionalny Analityk ds transportu w dziale Global Transportation and Trade w miedzynarodowej korporacji z segmentu EMS :( Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 to może teraz ja Konsultant ds. sprzedarzy części i akcesorii Saab, Opel, Chevy wyuczony technik elektronik Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Z mojej branży jeszcze nikogo nie było:) Kierownik produkcji okien PCV. 10 lat w tej samej firmie :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerski Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 a ja teraz pracuje jako programista maszyn CNC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jestem kierowcą w firmie zajmującej się cateringiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikekorn Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Redaktor naczelny kilku portalów branżowych, dziennikarz, administrator microstocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nauczyciel, student, pracownik firmy transport-logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To i na mnie czas Specjalista ds. sprzedaży samochodów nowych w salonie Renault XXXXX w Długołęce pod Wrocławiem jakby ktoś chciał swoją Megi wymienic na cokolwiek innego to [CIACH!!!][Ta firma nie płaci nam za reklamy ] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 z zawodu elektromechanik, potem technik elektroenergetyk, 6 mc jako monter i konserwator domofonów, a od 7 lat jako konduktor w PKP IC ( mam nadzieje ze to nie jest reklama, jak by co to proszę mnie poinformować to zmienię) a z chęcią bym został zawodowym graczem FPS i nie tylko ale sprzęt nie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ha, to i ja się dopiszę... Zawodowo jestem inżnierem od świeżego powietrza (klimatyzacja i te sprawy). Aktualnie pracuję w najbardziej znienawidzonej przez kierowców we Wrocku firmie - zarządzającej drogami (korki, remonty te sprawy). Z uwagi na charakter topiku, nie podaję nazwy ani www :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Panowie pozwolą, że się przedstawię: - mgr Marketingowego Zarządzania Przedsiębiorstwem - studia podyplomowe Wycena Nieruchomości ( zbieram fundusze na studia Pośrednik Nieruchomości) - obecnie prowadzę sklep motoryzacyjny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Technolog montażu w budownictwie,Technik automatyk urządzeń przemysłowych :P Nigdy nie pracowałem w swoim fachu. 3 lata zawodowego grania w siatkówke a od 16 lat rozłąka:rodzinka tylko na weekendy a ja za granicą.Od 11 lat zajmuję sie lakierami w ....niemiecka marka nie za bardzo popularna na forum :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi