ziomek4000 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 no to i ja sie dopisze. niedoszły technik geodeta (za 2 miesiące kolejna próba zdania egzaminu) a pracuje w swoim zawodzie jako pomiarowy w jednej ze szczecińskich firm geodezyjnych (nazwy nie podam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homonciak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 teraz ja:-) zawodowo pracuję jako przedmiarowiec-kosztorysant w bot bełchatów, moje hobby to gaszenie pożarów jako strażak ochotnik:-) pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich. Od wielu lat działam w branży ubezpieczeniowej. Obecnie jestem menedżerem sprzedaży w jednej z firm ub. odpowiedzialnym za większą połowę :P woj. zachodniopomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Od kilku lat nauczyciel, z zawodu informatyk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pooh Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jestem tłumaczem angielskiego. Specjalizuję się w technicznych, bo w ramach hobby zostałam mgr inż. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A i ja napisze; nauczyciel mocno niedocenianej w szkołach geografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszek0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 witam mam agencję reklamową zaopatrującą firmy w gadżety, ubrania firmowe i gratisy z logo (t-shirty, smycze, długopisy, kubeczki) sitodruk, termodruk, termotransfer, kalka, haft, tampodruk < to moja codzienność zniżki i promocje dla megane.com.pl na gadżety z logo gwarantowane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pracuje w wielkiej koreańskiej firmie zajmujacej sie produkcja TV (nazwy nie podam) na stanowisku Technik elektronik(serwisant)- zawód wyuczony technik elektronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Inż. Informatyk i nawet udaje mi się pracować w swoim zawodzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Małe uaktualnienie: Od kilku miesięcy pracuję jako administrator sieci w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Krośnie oraz jako webmaster strony w/w uczelni. Nadal studiuję również na w/w uczelni (zostały niecałe 2 semestry i inż.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Pozwólcie,że i ja się przedstawię. Technik technologi obróbki drewna w specjalności meblarstwa a dodatkowo pedagogika oraz prawo do wykonywania rekonstrukcji i konserwacji obiektów zabytkowych i sakralnych. W chwili obecnej (od 16 lat) prowadzę działalność gospodarczą ,taki mały zakładzik usługowy w zakresie wykończeń wnętrz pod klucz (oczywiści w drewnie i.t.p.). I tak już chyba do emeryturki!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekss Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 No to może teraz ja: Z zawodu technik informatyk. Pracuje w dużej firmie lotniczej jako laminater. Robię podłogę to pewnego włoskiego śmigłowca. A w wolnych chwilach sam na własną ręke douczam się z PHP i MySQL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrow Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 marianekss heh Witaj robie tam gdzie ty :( Ja tak jak marianekss pracuje w tej samej firmie w Świdniku :) Tyle, że zajmuje się Czyszczeniem płyt itp z laminatu oraz z blachy xD Wydział 360 :) Pracuje tam od Miesiąca :) Dopiero się wdrażam w życie firmy. Więc jak by ktoś chciał kupić Helikopter niech nie kupuje z rocznika 08 xD Mogą być wadliwe heheh ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobietka Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witajcie :( Jakos nie widzialam tutaj kobiet (moze przeoczylam). Mam nadzieje, ze to forum nie jest tylko dla mezczyzn ;-) Z zawodu jestem pedagogiem specjalnym, pracuje w Przedszkolu Specjalnym. Od miesiaca jestem posiadaczka pieknej meganki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Teraz ja :) - tego jeszcze nie było - inż leśnictwa i gospodarki leśnej a skrótowo leśnik. Świeże powietrze, natura - kleszcze i takie inne zjawiska to u mnie. ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi