santo23 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To ja pare słów o sobie: Z wykształcenia student socjologii a z zawodu spawacz w CATERPILLAR POLAND i raczej spawacz juz zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 student 4 roku elektrotechniki (maszyny elektryczne), dorywczo pracuję jako operator kamery ;-) przy inspekcji nowo wybudowanych kanalizacji ;-) (dziwnie brzmi ale to prawda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 informatyk, inspektor BHP Pracuje w OIP w Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_n Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 DORADCA ZAWODOWY , ZAWOD WYKONYWANY-Z-CA KIEROWNIKA LOGISTYKI Tylko po co tak krzyczysz - Poczytaj regulamin i napraw klawiaturę, bo polskie znaki też zniknęły. ;) - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rash Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 z wykształcenia elektronik, student 4 roku informatyki pracuję jako koordynator serwisu Linde MH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 W sumie to już pisałem w tym temacie, ale wypadałoby zrobić mały update Awansowałem (oficjalnie) 8-) Aktualne stanowisko: Kontroler jakości (firma ta sama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Pracowałem jako spawacz 15 lat teraz jako mechanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Programista + student kierunku Automatyka i Robotyka na polsl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Fotograf i Fotografik :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 a mi sie zmienilo ostatnio i teraz jestem rzeczoznawca diamentow luzem i w oprawie, sprzedaje kamienie luzem i z bizuteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 koordynator ds transportu w firmie kurierskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Prowadzę komis z telefonami a poza tym student prawa UMCS Lublin ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo76 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A ja handluję wszelkiej maści urządzeniami techniki grzewczej, sanitarnej i troszeczkę odnawialnymi źródłami energii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 -Obecnie pracuję na stanowisku kierownika sprzedaży w dość sporej firmie zajmującej się handlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FODY_26 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Spawacz.Pracuje w firmie gazowniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi