arkadio81 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Cześć wszystkim. Mam pytanie odnośnie zakupu Megane III grandtour 1.5 105 2009. Czy takie auto warte jest 33500 brutto? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daropi Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 w/g mnie super oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Kiedyś znajoma zapytała : "Czy warto kupić białego forda za 2500? " WARTO :( bez zdjęć to nic nie można powiedzieć. Jeżeli jest to rozbitek fatalnie naprawiony to nawet 10 tys. nie jest warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 najpierw sprawdź ceny tego rocznika w necie, potem zdobądź VIN, sprawdź, następnie obejżyj, przejedź się, sprawdź mechanicznie i blacharsko. Jeśli jest ok to ponegocjuj i bierz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrg_m1111 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 cena wydaje sie byc atrakcyjna Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 atrakcyjna cena to jedno - a faktyczny stan auto to kompletnie inna para kaloszy. bez dokąłdnego sprawdzenia przez osobę "nie zaangażowaną" w zakup cięzko jest powidziec czy oferta jet ok czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadio81 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam wszystkich. Mam pytanko ponieważ mam zamiar kupić Megane Grandtour III 1.9 130 FAP. Samochód ma 2 lata, znam jedo historię 40,000km i cena 42brutto. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Warto? Na to musisz sobie odpowiedzieć samemu, bo nawet nie dałeś namiaru na to auto. My tutaj nie mamy szklanej kuli aby je obejrzeć wirtualnie. Wklej zdjęcia, opis i wyposażenie auta. I wtedy można coś na jego temat powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 same okazje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi