AeReNI Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam serdecznie :lol: Interesuje mnie owa dokładka do zderzaka ! :) Ten czarny element w przednim zderzaku na dole :) jest opcja dostania takiego czegoś ? :) z góry dziękuję za info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel324 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 witam, mi sie widzi że tam nie ma żadnej dokładki ;p to jest zderzak z megane RS kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam. Jest to oryginalna dokładka zderzaka od samochodu Leon Cupra R. Na Allegro można ją kupić za około 200zł. Pasuje ona idealnie, jedyna rzecz jaką należy zrobić to skrócić końce po obu stronach bo jest troszkę za długa. Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez mek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeReNI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dziękuję bardzo :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jest jeszcze jedna opcja aby tą dokładkę zamontować pod tylnym zderzakiem. Przyznam, że wygląda ciekawie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZZMAN Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 myślicie że ta dokładka podejdzie też do tyłu grand tour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo_1234 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Powiedzcie czy ta dokładka podejdzie do rs'ki II po lifcie na przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Do kombi na tył to nie wiem czy przypasuje, do RS phII na przód podejdzie na 100% ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi