stanleytbg Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie wiedziałem o tych naklejkach, dopiero po zwróceniu mi uwagi na nie w moim temacie, zacząłem je zauważać ;p tutaj dobrze je widać : http://moto.allegro.pl/1-4-16v-benzyna-100-orginal-lakier-oplacony-i3072249309.html , zobacz na zdjęciach boku auta, przy tylnim kole, zaraz pod tylnimi drzwiami widać taką naklejke przezroczystą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Naklejki to akurat nie wyznacznik tego, że coś było robione - z biegiem lat one żółkną, odklejają się i wyglądają obleśnie, więc czasem po prostu lepiej usunąć całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Muszę się z kolegą zgodzić Ja w te wakacje naklejałem sobie nowe, bo stare brzydko wyglądały, te stare trzymam chyba nawet w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matin89 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Podjechałem dzisiaj zobaczyć samochód. Dzisiaj dopiero zauwazyłem że szyba przednia jest pęknieta (spore pęknięcie). Z prawej tylnej strony w drzwiach wymieniane były szyby, widniał na nich rok 07. Maska z ma nierowne rowki między prawa a lewą stroną. Tylni zderzek był malowany. Do auta juz nawet nie wchodziłem jak zobaczyłem tą ryśe na przedniej szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dobra MII z 2003/2004r kosztuję nie mniej niż 13,5k zł... nie zawravaj sobie głowy i uzbieraj ciut więcej złotówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Możliwe,iż właśnie mocno narażam się na tym forum.Jeśli chcesz megankę to szukaj tylko od znajomka lub znajomka znajomka.W innym przypadku daruj sobie renówkę,bo tanie auto stanie się drogie w eksploatacji.Jeśli szukasz coś w miarę niewielkich pieniądzach patrz w koreańczykach,fiatach a z japończyków mitsubishi jest niezłą propozycją. Dodano: 10 mar 2013 - 10:48 Stanleytgb,a jakżeś się tu zawieruszył z maryśką?Jesteś może na MCP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi