Kamarad Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam zmontowałem światełka dzienne w miejsce halogenów. Było wszystko oki lecz po czasie stojąc na światłach przy właczonym kierunkowskazie zauważyłem że radio mi miga tzn podświetlenie radia (JVC) po czym zauważyłem ze światła dzienne też migają po czym kiedyś było tak że jak nacisnąłem hamulec to gasły... sprawdziłem nigdy nie ma żadnej innej dyskoteki tylko z tymi światłami... o co kaman ? sprawdziłem styki są wszędzie dobrze zaizolowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 To sprawdź klemę masową na akumulatorze, czy przypadkiem nie jest luźna. Swoją oryginalną wymieniłem na nową i mam teraz z nią spokój a cyrki się działy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi