kamilkim Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam wszystkich chce kupić sobie meganke znalazłem tom tylko myślę że cena może jest zbyt atrakcyjna co sprawdzać w niej na co zwrócić uwagę z góry dziękuje za pomoc http://otomoto.pl/renault-megane-navi-klimatronic-1-5-dci-C25475400.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ze zdjęć mało widać, może być niegłupia. Zobacz w realu jak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tak ze zdjęć to wydaje się ładna ale to co zauważyłem: -kierownica raczej nie z tego modelu, bo ten nie ma tempomatu (chyba, że w poliftowych przełącznik był w innym miejscu niż po lewej stronie kierownicy); -brak wszystkich plastików pod maską, nie wiem o czym to może świadczyć, że wszystkie nagle się zapodziały; -brak dywaników, przynajmniej z przodu, nie wiadomo jak z tyłu; -na 2 zdjęciu albo to tylko cień albo odpryski na prawym błotniku z tyłu; Ogólnie w ogłoszeniu mało informacji ale wyposażenie auto jest bogate. Ciekawe czy jest ESP/ASR. Nie ma też żadnej wzmianki o bez wypadkowości auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 -brak wszystkich plastików pod maską, nie wiem o czym to może świadczyć, że wszystkie nagle się zapodziały; Z oszczędności Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkim Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Dzwoniłem na to ogłoszenie i właściciel jest handlarzem ma komis, zgadza się na sprawdzenie w innym warsztacie mówił ze z zeszłym roku ona była za 22000zl w tym spuścił i że przedni błotnik był malowany. Rozmawiałem z nim o płatności gotówką i jeszcze 1000zł poszedł w dół. Co wy o tym myślicie jeśli chodzi o zakup samochodu w Polsce jestem laikiem na co zwracać uwagę w tych renówkach jak się sprawuje silnik 1.5 dci czy naprawdę są to wadliwe jednostki czy może lepiej poszukać benzyny. Samochodem będzie dużo jeżdżone po mieście z domu do pracy jakieś 10 minut samochodem czasami do sklepu. Edytowane 19 Marca 2013 przez kamilkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 hmm wiesz.. jak na rocznik.. i to że jest opłacony..i jeszcze spuści o tyle cenę..no nie wiem.. co do silnika poczytaj co piszą użytkownicy: http://www.autocentrum.pl/oceny/renault/megane/ii/silnik-diesla-1.5-dci-105km-2004-2013/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Schowek ma z przediftowej wersji powinien być z listwą ,brak przedniej tablicy z tyłu jest pewnie po strzale w przód .Zapytaj sprzedającego czy ma dwie karty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 wszytskie plastiki (osłony na desce) są pozamianiane - albo kolor jasny brąz albo szare wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Do Mieściska mam jakieś 30km. spokojnie jakieś 50- 100 tys. odkręcony, no i nikt lekką ręką nie opuszcza 5 tys. zl za :dobry: samochód. ( za dlugo niestety znam ten biznes :!: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi